Actueel

Categorieën

Terug
apr 4, 2016 |
Diversen, Bijeenkomsten,  |
secretariaat

Informatiemarkt sociale huur, Het Domein - Dwarsakker

In het nieuwbouwproject ‘Het Domein’, onderdeel van het nieuwbouwplan Dwarsakker in Zwartebroek, komen in totaal 39 nieuwbouwwoningen. Woningstichting Barneveld bouwt de 22 sociale huurwoningen die in de wijk komen. Heeft u interesse? Noteer dan 7 april, tussen 17.00 en 19.00 uur in uw agenda. Woningstichting Barneveld houdt dan een informatiebijeenkomst in De Belleman.

Reageren vanaf
Hebt u belangstelling voor één van de woningen? Vanaf woensdag 14 april 2016 kunt u reageren op de woning via huiswaarts.nu. Dit kan tot woensdag 21 april 2016 om 12.00 uur. Reageren kan via www.huiswaarts.nu. U kunt alleen reageren als u bent ingeschreven als woningzoekende bij huiswaarts.nu. Kijk voor de toewijzingscriteria en meer in de vooraankondigingsadvertentie.

Huiswaarts.nu
U kunt alleen reageren via www.huiswaarts.nu als u geregistreerd staat als woningzoekende. U heeft de keuze om automatisch het beschikbare woningaanbod - ook nieuwbouw - per e-mail te ontvangen. Dit doet u bij uw inschrijfgegevens. Vragen hierover? Neem contact op met het Klant Contactcentrum van huiswaarts.nu via telefoonnummer 0900-732 2743 (€ 0,45 per gesprek).