Actueel

Categorieën

Terug
feb 7, 2017 |
Dorpsplan, Bijeenkomsten,  |
secretariaat

Helpt u mee met de inrichting van de speelruimtes in Zwartebroek?

Hoe kan ik meedenken? Iedereen, groot en klein, mag meedenken en meebeslissen over de nieuwe inrichting van de speelplekken. De wijze waarop is vastgelegd, maar daarbinnen kan iedereen kiezen hoe intensief zij betrokken willen zijn.

De gemeente organiseert voor Zwartebroek vier bijeenkomsten. De eerste bijeenkomst is een algemene informatieavond en ontwerpinstructie. Tijdens deze avond kunt u zich opgeven voor een intensief traject of voor een extensief traject. Intensief betrokken betekent dat u alle vier bijeenkomsten aanwezig bent en zelf aan de slag gaat met het ontwerp van de speelplek. U krijgt eerst uitleg over het ontwerpen. Daarna gaat u met buurtbewoners aan de slag en wordt een gezamenlijk ontwerp bepaald. Extensief betrokken betekent dat u bij de eerste en laatste bijeenkomst aanwezig bent en uw wensen kenbaar maakt via een enquête. Deze is vanaf 13 februari te vinden op www.barneveld.nl/spelen.

Bijeenkomsten dorpshuis De Belleman:

  • 15-02-2017 - algemene info-avond en ontwerpinstructie
  • 06-03-2017 - samen ontwerpen
  • 10-04-2017 - bespreken concept ontwerp
  • 14-06-2017 - presentatie definitieve ontwerpen

Alle avonden starten om 18.30 uur.

Aanmelden U kunt zich aanmelden tijdens de eerste informatievond. U kunt zich ook aanmelden via het e-mailadres spelen@barneveld.nl of op www.barneveld.nl/spelen.