Actueel

Categorieën

Terug
aug 29, 2018 |
Diversen,  |
secretariaat

Vrijwilligers gezocht voor Sport en spellenkast Terschuur

Na jarenlange enthousiaste inzet stopt Anita van de Pol als coördinator van de Sport en spellenkast in Terschuur. We hopen natuurlijk dat de Sport en spellenkast hierdoor niet hoeft te verdwijnen! Maar daar hebben we wél de hulp van onze dorpsgenoten voor nodig. We zijn dringend op zoek naar een groep vrijwilligers die de Sport en spellenkast draaiend willen houden.

  • Vind je het leuk om met kinderen om te gaan? 
  • Ben je enthousiast en kan je wel een spelletje bedenken?
  • Geniet je van kinderen die samen kunnen spelen?
  • Vind je het belangrijk dat kinderen lekker kunnen bewegen?
  • Ben je tussen de 16 en 80 jaar?
  • Heb je ergens tussen begin april en begin oktober tijd op woensdagmiddag. Ook al is het maar 1 of 2 keer per seizoen?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Stuur een mailtje naar info@zwartebroekterschuur.nl en meld je z.s.m. aan als vrijwilliger. Het is een optie dat de spellenkast verplaatst wordt naar het speelveldje aan de Hendrik van de Craatsstraat, maar voordat de gemeente dat gaat doen moeten we eerst een groep vrijwilligers hebben die zich aanmelden om de kast te laten draaien.

Verder kunnen we ook nog praten over het tijdstip dat de kast open is. Op dit moment is de spellenkast open van begin april tot begin oktober op alle woensdagmiddagen van 14.00 - 15.30 uur (m.u.v. de schoolvakanties). We kunnen het ook naar een avond verplaatsen van 18.00 tot 19.30 uur.