Actueel

Categorieën

Terug
jan 6, 2021 |
Bijeenkomsten,  |
secretariaat

Gelukkig.. een níeuw jaar!

Beste bewoners van Terschuur en Zwartebroek,

De jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van onze vereniging in dorpshuis ‘de Belleman’ kan helaas geen doorgang vinden. Hoe we ook zoeken: het Corona-virus heeft ons alledaagse leven in zijn greep en dus wordt ook Plaatselijk Belang Zwartebroek-Terschuur genoodzaakt diepgewortelde tradities te doorbreken.

Immers: leefbaarheid en vitaliteit van onze dorpen worden meer dan ooit gekoesterd.

Maar onze hartelijke groeten én wensen voor komend jaar zijn niet te stuiten en onverkort actueel. Wij wensen u een gelukkig en gezond níeuw jaar toe. Uiteindelijk hopen en verwachten wij dat 2021 een jaar vol nieuwe kansen zal worden waarbij dromen uiteindelijk weloverwogen en verantwoord uit zullen komen!

Een meer dan plaatselijk belang: het ga u en ons goed…!

 

Vriendelijke groeten,

Bestuur Plaatselijk Belang Zwartebroek-Terschuur

Volg ons ook op Facebook: